کد خبر:11601
پ
نان+سنگک

استفاده از آرد تافتون و بربری برای پخت نان سنگک ممنوع است

رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو گفت: هر نوع نان باید با آرد مختص به خود پخته شود. بر این اساس، استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت سنگک ممنوع اعلام شده است. مهر ملت نیوز – زهره پوراحمد با اشاره به سرانه بالای مصرف نان در ایران اظهار کرد: سرانه روزانه […]

رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو گفت: هر نوع نان باید با آرد مختص به خود پخته شود. بر این اساس، استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت سنگک ممنوع اعلام شده است.

مهر ملت نیوز – زهره پوراحمد با اشاره به سرانه بالای مصرف نان در ایران اظهار کرد: سرانه روزانه مصرف نان ایرانیان ۳۱۰ گرم و سالانه ۱۱۷ کیلوگرم است.

وی بیان کرد: هر نوع نان باید با آرد مختص به خود پخته شود. بر این اساس، استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت سنگک ممنوع اعلام شده است.

وی افزود: ۹۴ درصد مردم از نان‌های سنتی مانند تافتون، لواش، بربری و سنگک استفاده می‌کنند و تنها ۶ درصد به نان‌های صنعتی روی آورده‌اند.

رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو تأکید کرد که نان‌های صنعتی و نیمه‌صنعتی از نظر ایمنی و بهداشت، سالم‌تر از نان‌های سنتی هستند زیرا فرآیند تولید آن‌ها تحت نظارت مسئول فنی و کنترل کیفیت انجام می‌شود.

وی با اشاره به نظارت ضعیف بر نان‌های سنتی افزود: سازمان غذا و دارو تأکید دارد که برای پخت هر نان، باید از آرد ویژه همان نان استفاده شود؛ به‌ویژه نان سنگک که حتماً باید با آرد مخصوص خود پخته شود.

پوراحمد تصریح کرد: باید به سمت تولید نان‌های غنی‌شده و سبوس‌دار با ریزمغذی‌هایی مانند فیبر، آهن و اسیدفولیک حرکت کرد تا ارزش غذایی نان‌ها افزایش یابد.

 

 

کلیدواژه : آرد،نان،سنگک
پایگاه خبری مهرملت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مهر ملت نیوز صدای شما مردم فهیم ایران است، در هر کجای این سر زمین کهن که باشید. ما پل ارتباطی شما ومسولین خواهیم بود.
رسالت ما ، اطلاع رسانی صحیح، شفاف و آگاه ساختن آحاد مردم جامعه، از رویداد های روز ایران و جهان خواهد بود. ما از شما ییم ودر کنار شما خواهیم بود.

صاحب امتیاز و مدیر مسول : افسانه سادات میرحبیبی

سردبیر :حسن اشجعی

آدرس:

خیابان بهار شمالی نبش کوچه مانی پلاک ۷۴ واحد ۴

تلفن تماس:

۰۹۱۲۰۴۵۱۵۴۸

ایمیل:

mehremellat1@gmail.com

پشتیبان سایت: کیانوش فرهادزاده