کد خبر:1532
پ
z1

نقش طلای کثیف درآلودگی محیط زیست

از زمانی که زباله ها قابل تفکیک و بازیابی شد و ارزشی مثل طلا پیدا کرد این سرنوشت کوچه ها وخیابان های شهرو محیط زیست مان بویژه در پایتخت شده است. علی رغم مکانیزه شدن جمع آوری زباله ها وانتظار پاکیزگی بیشتر شهر، متاسفانه به دلیل حضور زباله گردها بر بالای سر سطل زباله هابرای […]

از زمانی که زباله ها قابل تفکیک و بازیابی شد و ارزشی مثل طلا پیدا کرد این سرنوشت کوچه ها وخیابان های شهرو محیط زیست مان بویژه در پایتخت شده است. علی رغم مکانیزه شدن جمع آوری زباله ها وانتظار پاکیزگی بیشتر شهر، متاسفانه به دلیل حضور زباله گردها بر بالای سر سطل زباله هابرای انتخاب نوع پسماندها که به سه قسمت تقسیم شده اند ( فلزی، پلاستیک ومقوا) سطل ها آنچنان به هم ریخته می شود که سرنوشتی اینچنین پیدا می‌کنند و حتی زباله ها چندین متر در اطراف سطل پرتاب می شود. در چند دهه قبل، پیش از از مکانیزه شدن، جمع آوری زباله‌ها با اینکه به صورت دستی توسط ماموران شهرداری انجام می‌شد بهداشت ومحیط زیست به شکل خیلی خوبی رعایت می‌شد و هیچ وقت در سطح شهر با چنین صحنه هایی مواجه نمي شدیم اما متاسفانه از زمانی که جمع آوری زباله ها مکانیزه وسر کوچه‌ ها وخیابان های شهر سطل‌های بزرگ نصب شد وهمزمان زباله‌ها ارزشی مثل طلا پيدا کردند چهره شهر به هم ریخت تا جایی که این وضعیت را پیدا کرده است. با اینکه زباله ها در چندین نوبت جمع آوری می‌شود اما زبله گردها هم به همان میزان بر سر سطل ها حاضر می شوند تا مبادا چیزی را از دست بدهند. این نابسامانی در جمع آوری زباله ها از طرفی چهره شهر را زشت کرده، ازطرفی ديگر نه تنها به آلودگی محیط زیست شهری دامن می‌زند بلکه به رشد وفربه شدن موش ها یی منجر شده که سلامتی شهروندان ا به خطر انداخته و علیرغم صرف هزینه‌های بسیار، شهرداری‌ در نابودی آنها موفق نبوده است‌.
سوال اینجاست آیا وقت آن نرسیده که شهرداری در نحوه جمع آوری زباله‌های شهر تجدیدنظر کند. پیشنهاد می شود شهرداری ابتدا در نظارت برنحوه جمع آوری زباله ها توسط شرکت های پيمانکار تغییری ایجاد کند که هنگام تخلیه، زباله ای بر روی زمين باقی نماند، مشکلی که هنگام تخلیه وانتقال به ماشین های حمل زباله روی سطح زمین می ریزدو این نیز خود با وجود فعال بودن ویروس کروناعامل دیگری در انتقال‌ بیماری ونازیبایی شهرها بخصوص تهران شده است و سطل زباله ها هم باید به خوبی در جای خود قرار داده شود . دوم اینکه با استقرار سطل‌های مختلف مردم را به شکل‌های مختلف تشویق به تفکیک زباله در منزل کند تا زباله ها اینچنین در هم داخل یک سطل قرارگیرد. سوم اینکه زباله گردها به شکلی انسجام یافته تحت نظارت قرار گیرند تا هنگام جستجوی زباله مورد نظر زباله هارا به اطراف پرتاب نکرده و سطل هارا مانند آنچه در تصویر می بینیم سرنگون نکنند.
به امید داشتن شهری پاک وبدون آلودگی و سلامتی شهروندان
حسن اشجعی

پایگاه خبری مهرملت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مهر ملت نیوز صدای شما مردم فهیم ایران است، در هر کجای این سر زمین کهن که باشید. ما پل ارتباطی شما ومسولین خواهیم بود.
رسالت ما ، اطلاع رسانی صحیح، شفاف و آگاه ساختن آحاد مردم جامعه، از رویداد های روز ایران و جهان خواهد بود. ما از شما ییم ودر کنار شما خواهیم بود.

صاحب امتیاز و مدیر مسول : افسانه سادات میرحبیبی

سردبیر :حسن اشجعی

آدرس:

خیابان بهار شمالی نبش کوچه مانی پلاک ۷۴ واحد ۴

تلفن تماس:

۰۹۱۲۰۴۵۱۵۴۸

ایمیل:

mehremellat1@gmail.com

پشتیبان سایت: کیانوش فرهادزاده