کد خبر:12631
پ
هوش مصنوعی

هوش مصنوعی کشاورزی را متحول می‌کند

در مجمع جهانی اقتصاد (WEF)، جف رو، مدیرعامل گروه سینجنتا، پنج روند کلیدی هوش مصنوعی را معرفی کرد که کشاورزی را در سال ۲۰۲۵ تعریف خواهند کرد. به گزارش مهر ملت نیوز به نقل از شفقنا، او در یک جلسه بحث و گفتگو در بلومبرگ هاوس با موضوع “از خاک تا سیلیکون: چگونه فناوری‌های پیشرفته […]

در مجمع جهانی اقتصاد (WEF)، جف رو، مدیرعامل گروه سینجنتا، پنج روند کلیدی هوش مصنوعی را معرفی کرد که کشاورزی را در سال ۲۰۲۵ تعریف خواهند کرد.

به گزارش مهر ملت نیوز به نقل از شفقنا، او در یک جلسه بحث و گفتگو در بلومبرگ هاوس با موضوع “از خاک تا سیلیکون: چگونه فناوری‌های پیشرفته آینده کشاورزی پایدار را پرورش می‌دهند”، توضیح داد که چگونه سال ۲۰۲۵ اولین سالی خواهد بود که هوش مصنوعی به طور واقعی کشاورزی را متحول می‌کند – از آزمایشگاه تا مزرعه.

پنج روند کلیدی هوش مصنوعی که توسط سینجنتا شناسایی شده‌اند عبارتند از:

۱. هوش مصنوعی در تحقیق و توسعه: امروزه در سینجنتا، تمام پروژه‌های تحقیقاتی از مدل‌های یادگیری ماشین برای شناسایی مواد فعال جدید – برای محصولات مصنوعی و بیولوژیکی – استفاده می‌کنند.

۲. هوش مصنوعی در مزرعه: معرفی سیستم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی برای نظارت و پیش‌بینی قابل اعتماد سلامت خاک، که امکان تهیه نقشه‌های با وضوح بالا از مواد مغذی، بافت و کربن خاک را برای کشاورزان فراهم می‌کند.

۳. هوش مصنوعی در دستان کشاورزان: ابزارهای دیجیتال مبتنی بر GenAI که به عنوان مشاوران زراعی عمل می‌کنند تا به کشاورزان در تعیین بهترین شیوه‌های مدیریت محصول کمک کنند.

۴. هوش مصنوعی در مدیریت آفات: کشاورزی دقیق و راهکارهای تصمیم‌گیری مبتنی بر داده که با هدف قرار دادن محصولات محافظتی فقط در مناطق آلوده، از کشاورزان پشتیبانی می‌کنند.

۵. هوش مصنوعی در مدیریت زنجیره تامین: پیش‌بینی تقاضا، پیش‌بینی بازار و کاهش تولید بیش از حد و ضایعات برای بهینه‌سازی لجستیک و بهبود کارایی.

رو گفت: هوش مصنوعی و ابزارهای دیجیتال در حال متحول کردن کشاورزی و شیوه‌های پایدار هستند. سیستم‌های نظارت پیشرفته، تصاویر ماهواره‌ای، پهپادها و نقشه‌های خاک را ادغام می‌کنند تا مدیریت دقیق محصول را امکان‌پذیر سازند. تجزیه و تحلیل پیش‌بینی‌کننده، که توسط هوش مصنوعی و یادگیری ماشین تقویت می‌شود، بینش‌های عملی را در اختیار کشاورزان قرار می‌دهد و شیوه‌های واکنشی را به استراتژی‌های پیشگیرانه تبدیل می‌کند.

طبق گزارش اخیر تحلیل بازار AgriTech، ارزش بازار جهانی AgriTech در سال ۲۰۲۳، ۲۴.۱۹ میلیارد دلار بوده و انتظار می‌رود تا سال ۲۰۲۹ به ۵۴.۱۷ میلیارد دلار برسد. همچنین، طبق برآورد یک تحلیل اخیر، بازار جهانی هوش مصنوعی در کشاورزی از ۱.۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳ به ۴.۷ میلیارد دلار تا سال ۲۰۲۸ رشد خواهد کرد، که بر پتانسیل اقتصادی قابل توجه این فناوری‌ها تاکید می‌کند. گزارش WEF تخمین می‌زند که کشاورزی دیجیتال می‌تواند تولید ناخالص داخلی کشاورزی کشورهای کم‌درآمد و با درآمد متوسط را سالانه ۴۵۰ میلیارد دلار افزایش دهد.

در طول جلسه بحث و گفتگو با سوزان دی بیانکا، معاون اجرایی و مدیر ارشد تأثیرگذاری در Salesforce، هر دو شرکت‌کننده بر نیاز حیاتی به همکاری بین سیاست‌گذاران، کسب‌وکارها و سایر ذینفعان برای کاهش موانع مالی و فنی برای کشاورزانی که فناوری را اتخاذ می‌کنند، تاکید کردند.

سخنرانان در پایان گفتند که هم‌افزایی بین فناوری‌های دیجیتال و کشاورزی پایدار، کشاورزان را قادر می‌سازد تا در عین بهبود بهره‌وری، با تغییرات آب و هوایی مقابله کنند. با ادغام شیوه‌های احیاکننده با فناوری‌های پیشرفته، بخش کشاورزی در حال هموار کردن راه برای یک سیستم غذایی انعطاف‌پذیر است که هم برای مردم و هم برای کره زمین سودمند باشد.

 

پایگاه خبری مهرملت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مهر ملت نیوز صدای شما مردم فهیم ایران است، در هر کجای این سر زمین کهن که باشید. ما پل ارتباطی شما ومسولین خواهیم بود.
رسالت ما ، اطلاع رسانی صحیح، شفاف و آگاه ساختن آحاد مردم جامعه، از رویداد های روز ایران و جهان خواهد بود. ما از شما ییم ودر کنار شما خواهیم بود.

صاحب امتیاز و مدیر مسول : افسانه سادات میرحبیبی

سردبیر :حسن اشجعی

آدرس:

خیابان بهار شمالی نبش کوچه مانی پلاک ۷۴ واحد ۴

تلفن تماس:

۰۹۱۲۰۴۵۱۵۴۸

ایمیل:

mehremellat1@gmail.com

پشتیبان سایت: کیانوش فرهادزاده