کد خبر:6114
پ
خودروسازان ۳

دو پیام خودروسازان به بازار؛ متقاضیان خوشحال باشند یا ناراحت!؟

صورت های مالی منتشر شده خودروسازان حاکی از افزایش ۱۰ درصدی تولید و کاهش ۱۷ درصدی فروش خودرو است. مهر ملت نیوز – صورت های مالی سه خودروساز بزرگ کشور در پایان نیمه اول سال جاری دو سیگنال متفاوت را به بازار خودرو فرستاد. متقاضیان بازار خودرو با توجه به سیگنال های ارسال شده از […]

صورت های مالی منتشر شده خودروسازان حاکی از افزایش ۱۰ درصدی تولید و کاهش ۱۷ درصدی فروش خودرو است.
مهر ملت نیوز – صورت های مالی سه خودروساز بزرگ کشور در پایان نیمه اول سال جاری دو سیگنال متفاوت را به بازار خودرو فرستاد. متقاضیان بازار خودرو با توجه به سیگنال های ارسال شده از سوی ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو وضعیت متفاوتی را تجربه می کنند و نمی دانند چه واکنشی باید نشان دهند

اطلاعات منتشر شده در سایت کدال سازمان بورس نشان می دهد، سه خودروساز بزرگ کشور در نیمه اول سال جاری از رشد تولید حدود ۱۰ درصدی در بخش سواری حکایت می کند. این خبر می تواند سیگنال مثبتی باشد که خودروسازان به بازار مخابره کردند. افزایش تولید کارخانه ای می تواند تا حد زیادی دلالان بازار را نا امید کند تا به جای احتکار خودرو، خودروهای دپویی خود را به بازار آورده و عرضه کنند.

ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو توانسته اند طی ۶ ماهی که از سال جاری گذشته در مجموع حول و حوش ۴۵۳ هزار دستگاه از محصولات سواری خود را در خطوط تولید نهایی کردند. خودروسازان در همین بازه زمانی در سال ۱۴۰۱ حدود ۴۱۱ هزار و ۴۰۰ دستگاه محصول سواری را در سایت های تولیدی خود تکمیل کردند. بنابراین آنها توانستند طی بازه زمانی یاد شده در سال جاری به نسبت سال گذشته نزدیک به ۴۱ هزار و ۷۰۰ دستگاه خودروی سواری را تولید کنند.

اما این همه ماجرا نیست و خودروسازان علاوه بر مخابره سیگنال مثبت، سیگنال منفی هم به بازار مخابره کردند و آن در ارتباط با وضعیت فروش شرکت های خودروساز است. ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو تا پایان فصل تابستان ۱۴۰۲ در مجموع حدود ۴۱۵ هزار و ۴۰۰ دستگاه از محصولات تولیدی خود را برای متقاضیان فاکتور کنند. این تیراژ فروش در مقابل تیراژ فروش تا پایان شهریور ۱۴۰۱ از افت حول و حوش ۱۷ درصدی حکایت دارد. ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو سال گذشته در همین لازه زمانی حدود ۵۰۰ هزار دستگاه از محصولات حاضر درسبد محصولاتی خود را برای متقاضیان فاکتور کردند. ساکنان جاده مخصوص بیش از ۸۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه کمتر خودروی سواری فروختند. این افت فروش سیگنال منفی است که از سوی خودروسازان به بازار مخابره شده است. عدم عرضه شرکت های خودروساز به نوعی تاثیر مثبت افزایش تولید را خنثی می کند. این اتفاق واسطه های بازار را سر ذوق آورده و آنها وسوسه می شوند تا قیمت خودروهای در اختیار خود را افزایش دهند.

البته پیش بینی می شود این کاهش عرضه ناشی از مباحث مرتبط با افزایش استانداردهای خودرویی باشد که از سوی سازمان ملی استاندارد به خودروسازان دیکته شده است.

به رغم اظهارات میران خودرو برای بهبود وضعیت فروش خودرواما آنچه مسلم است این وضعیت متقاضیان بازار خودرو را در یک وضعیت دوگانه قرار داده آنها نمی دانند که باید خوشحال باشند یا ناراحت و این وضعیت تا چه زمانی ادامه دار خواهد بود./ ایران اکونومیست

پایگاه خبری مهرملت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مهر ملت نیوز صدای شما مردم فهیم ایران است، در هر کجای این سر زمین کهن که باشید. ما پل ارتباطی شما ومسولین خواهیم بود.
رسالت ما ، اطلاع رسانی صحیح، شفاف و آگاه ساختن آحاد مردم جامعه، از رویداد های روز ایران و جهان خواهد بود. ما از شما ییم ودر کنار شما خواهیم بود.

صاحب امتیاز و مدیر مسول : افسانه سادات میرحبیبی

سردبیر :حسن اشجعی

آدرس:

خیابان بهار شمالی نبش کوچه مانی پلاک ۷۴ واحد ۴

تلفن تماس:

۰۹۱۲۰۴۵۱۵۴۸

ایمیل:

mehremellat1@gmail.com

پشتیبان سایت: کیانوش فرهادزاده